Instagram Begeni Al

Burcu Bakdur Kimdir?

Cowlook Oyun Oynayarak Para Kazan

Jolly Joker Kartal Bilet Fiyatları

Twitter Hesabı Nasıl Kapatılır?

Teknoloji 3 Ekim, 14:41'de eklendi

Twitter Hesabı Nasıl Kapatılır?

Sosyal medyaya uyum sağlamak için insanların kendini kaptırdığı, hesaplar açtığı ve zaman zaman pişman olup çeşitli sebeplerle uzaklaşmak istediği bir gerçektir. Popülerliği geldiği yılda sönen mecralar dışında bir de asla ışığı sönmeyen uygulamalar var. Bunlardan biri de Twitter. Twitter açıldığı seneden bu yana en sık kullanılan ağlardan biri olmuştur ve öyle olmaya devam eder. 280 karakterle sınırlı tweetler atarak kendini ifade edebilen, başkalarının ifadelerini takip eden milyonlarca insandan oluşur. Kullananı çok olduğu kadar, kullanmaktan vazgeçeni de çok olan Twitter hesabını kapatmak hemen gerçekleşmez, bir süreçten oluşur. Peki, bu mecradan ayrılmak isteyenler ne yapmalı, hesabını kapatma süreci nasıl olur?

Twitter Hesabını Silme

Aşağıda hesaplarını silmek isteyen kullanıcılar için çok basit olan beş adım açıklanmıştır.

  1. Twitter hesabınıza kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazarak giriş yapınız.
  2. Sağ kısımda bulunan ayarlar butonuna tıklayınız.
  3. Hesap sekmesine girin ve en alta inin.
  4. “Hesabımı Devre Dışı Bırak” yazısına tıklayın.
  5. Otuz günlük süre tamamlandığında hesabınız otomatik olarak silinecektir. Başka bir işlem yapmanız gerekmez.

Bu işlemi herhangi bir cihazdan Twitter’a erişim sağlayarak gerçekleştirebilirsiniz. Masaüstü kullanımında da mobil kullanımda da aşamalar aynıdır. Mobil kullanımda “Ayarlar” yazısı yerine, aynı anlama gelen dişli bir çark işareti bulunur. “Hesabımı Devre Dışı Bırak” sekmesini en alttan seçmenizin ardından karşınıza açılan sayfada kararınızı tasdikleme amaçlı tekrar bu butonu aktifleştirmeniz istenir. Aynı yazıya, yani “Hesabımı Devre Dışı Bırak” sekmesine tıklayıp işleminizi tamamlamış olursunuz. Karşılaşacağınız çeşitli kişisel problemler olursa Twitter Yardım Merkezi’ne ulaşabilirsiniz

Otuz Gün Kuralı

Verileriniz siz silmek istemiş olsanız da otuz günlük süre zarfında saklanır. Bir manada size geri dönüş yapmak, kararınızı değiştirmek için bir ay müddet verilir. Bu süre içerisinde aynı kullanıcı adı ve parolanızla giriş yaptığınız takdirde sorunsuz şekilde hesabınıza ulaşır ve kullanımınızı aktifleştirirsiniz. Tekrar silmek için aynı işlemi baştan yapmanız gerekir. Ancak kararlı olup otuz gün boyunca giriş yapmazsanız bu şansınızı sonsuza dek kaybetmiş olursunuz. Verileriniz tamamen temizlenir.

Yorumlar

Henüz hiç yorum yapılmamış.

Cowlook Oyun Oynayarak Para Kazan

Cowlook Oyun Oynayarak Para Kazan

0
0
20 Aralık, 11:30
Elektriğin Mucidi Kimdir?

Elektriğin Mucidi Kimdir?

0
0
7 Ekim, 13:49